הסיפור שלנו

מעדניית סוליקה נפתחה בשנת 2017, מתוך חלום ישן של השף אבי ביטון לחזור למטבח של סבתא שלו ולהגיש את המטעמים, הריחות, וזכרונות הילדות משכונת פרדס כץ. 

אנו עובדים עם ספקי הבשר, העופות, הדגים והחקלאים מהטובים בישראל ונשענים על תוצרת מקומית בלבד. 

 

בכל בוקר מגיעים צוות המטבח  והשף ביטון ומבשלים אוכל טרי ואיכותי מהמתכונים העתיקים של סבתא סוליקה תוך כדי שימוש במתודיקות בישול עדכניות ובציוד מטבח מהטובים בעולם.

 

במעדנייה שלנו תוכלו למצוא את האוכל שכולנו מתגעגעים אליו בכל יום -

הקציצות הטובות והעסיסיות שמתבשלות ברוטב עגבניות מהבית, תבשילי קדירה שמתבשלים שעות על אש קטנה, דגים טריים שנצלים בשמן זית על פלאנצ׳ה לוהטת וגם מבחר גדול של סלטים טריים, רעננים ובריאים.

 

בנוסף לזה, אנו מכינים גם אוכל עדכני וקליל כגון לביבות של ירקות, ממולאים טבעוניים, תבשילים ללא גלוטן ועוד....  וביחד עם  התבשילים  מבית סבתא אנו יוצרים בכל יום מחדש את המטבח הישראלי העכשווי.